در اینجا شیوه حمل بار به ترکیه برای لوازم شخصی (اثاثیه منزل و بار مسافری) و تجاری را گام به گام همراه با تمامی نکات و هزینه ها بررسی می نماییم همچنین  ارسال بار از ترکیه به ایران را توضیح می دهیم و قیمت هر کیلو بار از ایران و بر عکس را بیان میکنیم.

ارسال بار به ترکیه

پیش از بحث درباره مراحل ارسال بار به ترکیه باید ماهیت کالاها حمل شده مشخص شود. همانطور که می دانید بارهای مسافری و اثاثیه خانه برعکس لوازم تجاری معاف از مالیات هستند.

ارسال بار به ترکیه و برعکس
ارسال بار به ترکیه و برعکس

در حمل بار به ترکیه به چه وسایلی شخصی گویند؟

بارهایی که طی یک بارنامه، برای جلوگیری از جریمه اضافه بار، جدا از مسافر وارد ترکیه می شوند و اغلب هم لوازم دست دوم و برای مصارف شخصی می باشند را بار مسافری یا اثاثیه منزل می گویند.

بر اساس قوانین ترکیه در صورتی که این بارها شرایط زیر را داشته باشند از پرداخت مالیات گمرکی ورودی معاف هستند.

  1. وسایلی که حداقل ۶ ماه از آن ها استفاده شده است
  2. داشتن کیملیک ترکیه
  3. لوازمی که ۲ ماه قبل و یا ۶ پس از مهر پاسپورت وارد ترکیه شوند
  4. جهزیه ای که ۲ ماه قبل و یا ۴ ماه پس از تاریخ ازدواج وارد ترکیه شوند.
  5. وسایل آموزشی و زندگی دانشجویانی که در مراکز آموزشی ترکیه رسما ثبت شده اند.
  6. ارثیه تا حداکثر دو سال از تاریخ به ارث رسیدن

نکته : کالاهای فوق اگر فروخته یا قرض داده شوند باید مالیات آنها پرداخت گردد.

در ارسال بار به ترکیه به چه لوازمی تجاری گویند؟

به بارهای که به قصد فروش و یا مواد اولیه تولید به ترکیه وارد می شوند را بار تجاری گویند و باید طبق قوانین گمرکی مالیات آنها پرداخت شود.

قوانین سختگیرانه ترکیه برای ارسال بار به استانبول و سایر شهرهای این کشور

همانطور که در بالا گفته شد داشتن کیملیک ترکیه یکی از مهترین فاکتورها برای ارسال بار به استانبول و سایر شهرهای این کشور می باشد.شاید بار از ایران ارسال شود اما در گمرک ترکیه گیر می کند و نمی توانید بار را ترخیص کنید.بنابراین اولین مساله مهم این است که فقط برای اشخاصی که کیملیک ترکیه را دارند می توانیم بار بفرستیم.

بغیر از کیملیک داشتن برای ارسال لوازم شخصی به ترکیه شرایط دیگری هم وجود دارد.از جمله اینکه گیرنده و فرستنده بایستی یک نفر باشد و این شخص همان کسی است که کیملیک ترکیه را دارد.این نشان می دهد که شما خودتان مسافر هستید و می توانید بار ببرید.

نکته دیگر این است که گیرنده کالا حداقل در یک ماه گذشته باید به ایران ورود خروج داشته باشد.

مساله دیگری که لازم می دانید مجدد ذکر کنیم این است که بهیچ عنوان داخل بار مواد خوراکی قرار ندهید چون اجازه ترخیص بار را در گمرک ترکیه نمی دهند.

لازم به تذکر است، به محض اینکه از گمرک ترکیه تماس گرفتند برای تحویل گرفتن بار به فرودگاه بروید در غیر اینصورت هزینه های دموراژ یا انبار داری به شما تعلق می گیرد و به ازای هر روز اضافه باید مبالغ زیادی پرداخت نمایید.

حمل بار به بلژیک با انواع روش های زمینی،هوایی،دریایی با کمترین هزینه و مناسب ترین تعرفه انجام می شود.  برای استعلام و دریافت هزینه ارسال بار به بلژیک می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

۰۲۱۸۸۸۰۰۷۷۴
Call:۰۰۹۸۹۱۲۹۴۲۵۳۳۶
Call:۰۰۹۸۹۱۲۴۸۴۴۹۰۰
Call:۰۰۹۸۲۱۸۸۸۰۰۷۷۴
Call:۰۹۱۲۴۸۴۴۹۰۰
Email: info@parvatarabar.info

حمل بار به آلمان با انواع روش های زمینی،هوایی،دریایی با کمترین هزینه و مناسب ترین تعرفه انجام می شود.  برای استعلام و دریافت هزینه ارسال بار به آلمان می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

مراحل حمل بار به ترکیه بصورت هوایی

برای حمل بار به ترکیه ابتدا باید لوازم به گمرک مد نظر (که با توجه به شیوه حمل تعیین می شود) انتقال یابد.

برای ارسال لوازم شخصی به ترکیه باید فرستنده شرایط زیر را داشته باشد در غیر اینصورت نمی توان وسایل شخصی را به ترکیه فریت کرد.
۱- داشتن کیملیک
۲- فرستنده و گیرنده کالا یک نفر باشد
۳-گیرنده کالا در یک ماه اخیر ورود به ایران و خروج از ایران داشته باشد

چنانچه این شرایط را ندارید لطفا برای فریت بار شخصی به ترکیه تماس نگیرید.

تذکر: هرگز در بارهای شخصی که به ترکیه فریت میکنید خوراکی قرار ندهید چون اجازه ترخیص بار را نمی دهند.

 

شما می توانید بار خود را از درب منزل یا کارخانه به ما در مرلید تحویل دهید و در گمرک مقصد تحویل بگیرید کافیست با ما تماس بگیرید.

برای فریت بار به ترکیه شما می توانید لوازم خود را به سه شکل زمینی ، هوایی و دریایی حمل کنید. پیش از حمل باید مجوزات لازم را برای ارسال بار به خارج از ایران دریافت نمایید.

می توانید کلیه امور مجوزات را به ما یا هر شرکت حمل دیگری بسپارید و یا خودتان شخصا اقدام به جواز بار نمایید. روال گرفتن مجوز در گمرکات مختلف یکسان است اما ما در اینجا مراحل جواز در فرودگاه امام را توضیح خواهیم داد.

مراحل و مدارک جواز صادرات برای فریت بار به ترکیه برای لوازم شخصی

شما باید ۳ تا ۷ روز قبل از حرکت، بار خود را جواز نمایید البته می توانید این کار را بعدا توسط اعضای درجه یک خانواده و یا وکیل قانونیتون هم انجام بدید. مدارک مورد نیاز هم کپی و اصل کارت ملی و پاسپورت ، کپی بلیط ، فرم عدل بندی و فرم ارسال بار می باشد (جهت دانلود فرم ها به صفحه هزینه فریت بار مراجعه نمایید).

مراحل جواز بار مسافری در فرودگاه امام:

  1. انتقال بار به پایانه هوشمند بار فرودگاه امام
  2. کسب جواز ورود از درب سالن فریت
  3. تایید اولیه ارزیاب و توزین بار
  4. تایید نهایی ارزیاب و مسئول درب خروج
  5. اخذ بارنامه و تگ ها از شرکت حمل
  6. تایید نهایی بازرسی و XRAY بار

مراحل جواز بار تجاری

مراحل جواز بارهای تجاری به مانند بارهای شخصی است با این تفاوت که باید کالاها در سامانه گمرک ثبت گردد سپس ارزش آن مشخص شود. مدارک لازم هم موارد زیر است:

  1. کارت بازرگانی
  2. اینویس و پکینگ لیست
  3. مجوزها (در صورت نیاز)

هزینه ارسال بار به ترکیه :

معمولا با توجه به مبدا، حجم و اندازه بار، مقصد و شیوه حمل یک قیمت به مشتری به عنوان هزینه فریت بار به ترکیه اعلام می شود.اما ما در مرلید قصد داریم به تشریح و تخمین هزینه ها بپردازیم تا شما با خیالی راحت بار خود را به ترکیه حمل نمایید.

لیست هزینه های ارسال بار از ایران به ترکیه :

۱.هزینه بسته بندی :

اگر بار شما فاقد بسته بندی باشد ممکن است آسیب ببیند و همچنین در حمل هوایی در هواپیما هم قرار نمی گیرد. می توانید خودتان بسته بندی را انجام دهید و یا به ما بسپارید. لیست هزینه ها به شرح زیر است:

  • هزینه گونی: ۱۷ تا ۲۰ هزار تومان
  • هزینه چسب نواری : ۷ هزار تومان
  • هزینه تسمه : ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان
  • هزینه سلفون : از ۷۵ تا ۱۰۰ هزار تومان
  • هزینه پالت پلاستیک : ۴۰۰تا ۵۰۰ هزار تومان
  • قیمت کارتن : ۴۵ هزار تومان

اگر به دنبال یک کارگو خوب در استانبول هستید به صفحه کارگو ترکیه مراجعه نمایید.

۲. هزینه های حمل داخلی و جواز بار :

اگر بار شما با هواپیما حمل شود باید از مبدا به فرودگاه امام منتقل گردد که هزینه آن محاسبه می شود ولی در حمل زمینی معمولا هزینه بارنامه و حمل داخلی یکی است.هزینه جواز بار برای خروج از کشور هم در فرودگاه امام تنها مربوط به قبض انبار می شود که حداقل ۲۱۸۸۰۰ تومان است و در حمل زمینی هم چیزی نزدیک به همین حدود می باشد.

۳.هزینه بارنامه :

عمده هزینه ای که شما باید پرداخت نمایید مربوط به بارنامه یا حمل بین المللی است که وابسته به حجم ، وزن بار است.

هزینه فریت بار به ترکیه بشکل هوایی :

پایین ترین قیمت حمل هوایی را ۳ خط ماهان، ایران ایر و قشم می دهند که قشم از همه مناسب تر است اما کیفیت حمل ماهان و ایران ایر به نسبت بهتر می باشد.

قیمت هر کیلو بار از ایران به ترکیه

با توجه به اینکه رفت و آمد و ارسال بار از ایران به ترکیه به شکل روتین انجام می شود اکثر خطوط هوایی ایرانی مثل ماهان، قشم و ایران ایر با قیمت های مناسبی بار شما را حمل می کنند.در بین این خطوط قیمت ماهان و قشم ایر نسبت به ایران ایر بهتر است.

شیوه حمل بار به اینصورت است که بار را به فرودگاه امام منتقل می کنید و شرکت مرلید کارهای مربوط به جواز را انجام داده و بار را به ترکیه ارسال می نماید.لازم به ذکر است که هزینه جواز بارهای شخصی در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۶۰۰ هزار تومان می باشد اما برای بارهای تجاری این مبلغ مشخص نیست و می بایست از طریق تماس با مرلید از قیمت آن اطلاع پیدا کنید.

قیمت هر کیلو بار از ایران به ترکیه برای ۴۵ کیلوگرم با خط ماهان کیلویی ۳۰ هزار تومان، با خط قشم ایر کیلویی ۲۵ هزار تومان  می باشد البته هزینه های صدور بارنامه، هندلینگ، مالیات ، ایکس ری و … به آنها اضافه می گردد.لازم به ذکر است که هزینه های جانبی قشم ایر بیشتر از ماهان تمام می شود.

برای دریافت قیمت ارسال بار  با ما تماس بگیرید:

۰۲۱۸۸۸۰۰۷۷۴
Call:۰۰۹۸۲۱۸۸۸۰۰۷۷۴
Call:۰۹۱۲۴۸۴۴۹۰۰
Email:info@parvatarabar.info

شیوه های ارسال بار از ایران به ترکیه

می توانید به سه شکل هوایی، دریایی و زمینی بارهای خود را به ترکیه ارسال کنید. اما بهترین شیوه حمل بار بصورت زمینی می باشد و محموله به راحتی از مرز بازرگان وارد کشور ترکیه می شود.

در حمل زمینی کامیون ها را می توانید دربست یا FTL اجاره نمایید تا به راحتی وسایل را از درب منزل و یا کارخانه شما بار زده و به مقصد مد نظرتان ارسال کند. اما اگر مایل باشید هزینه ها را کاهش دهید می توانید لوازم به صورت خرده بار و کنار کامیونی همراه با بار دیگران در یک کامیون ارسال کنید که مدت زمان حمل بسیار افزایش می یابد.

حمل هوایی به دلیل قیمت مناسب خطوط ایرانی اغلب توسط هواپیمایی های داخلی یعنی ماهان، ایران ایر و قشم انجام می شود و مستقیم بار از فرودگاه امام به استانبول ارسال می گردد.

شاید حمل دریایی از ایران به ترکیه امکان پذیر باشد اما خیلی کم و در شرایط خاص از حمل بار با کشتی استفاده می شود.

ترخیص بار در ترکیه

برای ترخیص بارهای شخصی و اثاثیه در ترکیه به مدارک زیر نیاز دارید :

اصل پاسپورت همراه با آخرین تمبر ورود به کشور ترکیه و شماره شناسایی مالیاتی یا TIN

  1. اجازه کار
  2. اجازه اقامت
  3. قرارداد اجاره ۲۴ ماهه یا سند ملک
  4. اصل بارنامه (هوایی یا زمینی) – مطابق با نام صاحب پاسپورت
  5. لیست جزئیات بارها همراه بار ارزش هر کدام که توسط صاحب بار امضا شده
  6. پکینگ لیست (لیست بسته بندی)
  7. وکالت نامه رسمی به نام ترخیص کار شما
  8. نامه از کارفرما برای تایید قرارداد کاری شما

معمولا فرآیند ترخیص ۴تا۵ روز طول می کشد.برای بارهای تجاری باید از یک ترخیص مار که مسلط به قوانین است کمک گرفته شود.

قوانین مربوط به حمل بارهای ممنوعه و یا محدود شده

طبق قوانین ترکیه و ایران حمل کالاهای زیر ممنوع است یا به مجوز نیاز دارد. لازم به ذکر است منظور از حمل، فریت بار می باشد (نه لوازم همراه مسافر)

  • اسلحه ، مواد مخدر و مشروبات الکلی
  • گوشت ، لبنیات ، نمک و آرد
  • عتیقه و دستگاه های قمار
  • دوربین شکاری
  • فاکتور پر نشده
  • فرش دستباف (طبق قوانین ایران می توانید به ازای هر پاسپورت ۲۰ متر فرش حمل نمایید اما ورود فرش به ترکیه ممنوع است)
  • خاک
  • لوازم آرایش
  • پسته به ازای هر پاسپورت ۲۰ کیلوگرم (قوانین ایران)
  • ۱طلا به ازای هر نفر ۱۵ گرم (قوانین ایران)
حمل هوایی
حمل ونقل هوایی

 

ارسال بار از ترکیه به ایران با هواپیما

ارسال بار از ترکیه به ایران بصورت هوایی برای کالاهای کم حجم و سبک پیشنهاد می شود.حمل بار بشکل هوایی سریع ، مطمئن و البته هزینه بر است و اگر سرعت برایتان اهمیت ندارد حمل زمینی بهترین گزینه برای کشور ترکیه است.

ارسال بار از استانبول به ایران توسط ایرلان های خارجی و ایرانی صورت می پذیرد، اما در شهرهای دیگر ترکیه معمولا تعداد خطوط هوایی کاهش می یابد و در نتیجه قدرت انتخاب شما کم می شود.

شیوه کار هم بدین شکل است که شما آدرس دقیق مبدا، ترم خرید (برای بارهای تجاری)، نوع بار، وزن و حجم (دقیق پس از بسته بندی) را برای ما ارسال کرده سپس ما قیمت را به شما اعلام خواهیم کرد، در نهایت بارنامه صادر خواهد شد.

زمان حمل هوایی بار از ترکیه

حمل هوایی بار از ترکیه با خطوط ایرانی (در صورت وجود پرواز) یک روز به طول می انجامد اما ایرلاین های خارجی مثل قطر با توجه به اینکه مستقیما به ایران نمی آید (ابتدا به دوحه و سپس به تهران پرواز می کنند) نزدیک به ۳ روز زمان می برد.

البته این نکته هم بسیار اهمیت دارد که اولین پرواز خالی چه زمانی در دسترس است ممکن است اولین پرواز ماهان مربوط به ۴ روز دیگر است اما قطری پرواز خالی در همان روز دارد. پس حتما تاریخ حرکت هواپیما را باید در نظر بگیرید.

پس از اینکه بار شما به فرودگاه امام رسید باید برای صدور قبض انبار ۲۴ تا ۴۸ ساعت صبر کنید. بنابراین باید ۲ روز را به زمان حمل خود اضافه نمایید، البته ما در شرکت مرلید توانایی صدور قبض انبار فوری را داریم که ملزم به پرداخت هزینه های آن است.

مدارک لازم حمل بار از ترکیه به ایران بصورت هوایی

اسناد و مدارک مورد نیاز وابسته به نوع کالای شماست اما برای حمل ما تنها به پکینگ لیست (ابعاد و وزن دقیق) و مشخصات گیرنده و فرستنده نیاز داریم.

ترخیص بار هوایی

یک نکته بسیار مهم که البته تجار و بازگانان عزیز کامل به آن واقف هستند اما افرادی که کمتر با ارسال بار از استانبول به ایران درگیر هستند و معمولا هزینه حمل و ترخیص را یکی می دانند که این کاملا اشتباه می باشد.

همواره در حمل بار دو هزینه ترخیص وجود دارد.یکی جواز بار در مبدا و دیگری در ایران که بصورت لیر و ریال دریافت می شود.

 

حمل بار از ترکیه به ایران بصورت زمینی

ارزان ترین و راحت ترین شیوه حمل بار از ترکیه به ایران بشکل زمینی و با کامیون است. حتی حمل زمینی از استانبول از لحاظ هزینه از حمل دریایی هم مقرون به صرفه تر می باشد. چون تحویل کالا در گمرک مقصد است و شما هزینه ارسال از بندر عباس تا شهر مورد نظر خود را ندارید.

در حمل زمینی می توان یک کامیون دربست گرفت که کالا را راحت در مبدا بارگیری می کند و به ایران می رساند. زمان حمل فول تراک (FTL) یا کامیون دربست از استانبول تا گمرک شهریار حدود ۶ تا ۹ روز است.
البته می توان خرده بار یا بار کمتر از یک کامیون را هم حمل نمود که هزینه کمتری دارد اما ممکن است زمان ارسال اندکی افزایش پیدا کند.

شرکت حمل و نقل بین المللی پروا ترابر با داشتن کامیون های زیاد می تواند بار شما را در کمترین زمان ممکن از ترکیه به ایران حمل نماید.

هزینه ارسال بار از ترکیه به ایران

هزینه ارسال بار از ترکیه به ایران وابسته به نوع حمل و همچنین عوامل دیگری مثل ترم خرید و یا ماهیت کالا است در ادامه قیمت هر کیلو بار از ترکیه به ایران را به تفکیک شیوه حمل بیان می نماییم.
اولین سوال که از ما در شرکت حمل پرسیده می شود این است که “کیلویی چند حمل میشه” برای پاسخ به این سوال باید اطلاعات زیر را در اختیار ما قرار دهید.

  1. وزن
  2. حجم
  3. آدرس دقیق بارگیری
  4. ترم خرید (کارهای گمرکی و حمل و انبارداری در مبدا با شرکت حمل است یا خود صاحب بار)

تفکیک هزینه ارسال بار از ترکیه

هزینه های جواز و حمل در ترکیه
هزینه بارنامه
هزینه قبض انبار و ترخصیه در گمرکات ایران
هزینه ترخیص
دومورد اول بصورت دلاری و گزینه ۳ و ۴ بشکل ریالی از شما دریافت می شود.

قوانین حمل و نقل بین المللی
قوانین حمل و نقل بین المللی

قیمت هر کیلو بار از ترکیه به ایران با هواپیما

قیمت هر کیلو بار از ترکیه به ایران به وزن آن وابسته است.اما اگر بخواهیم هزینه حدودی اعلام کنیم از کیلویی ۱.۵ یورو تا ۳ یورو متغیر می باشد.همچنین هزینه های اکسورک با توجه به ادرس تعیین میگردد.

در حمل هوایی قیمت به یورو و بر اساس کیلو گرم داده می شود البته اگر نسبت حجم بار شما از وزنش بیشتر باشد ، وزن حجمی ملاک محاسبه قرار می گیرد. خطوط هوایی ایرانی مثل ماهان و همچنین قطر ایر لاین قیمت های مناسبی را در این حوزه ارائه می دهند.
بازه قیمتی هر کیلو بار از ترکیه به ایران به شکل زیر است.
• ۴۵ تا ۹۹ کیلو گرم
• ۱۰۰ تا ۳۰۰ کیلوگرم
• ۳۰۰ تا ۵۰۰ کیلوگرم
• بیش از ۵۰۰ کیلو گرم

هزینه ارسال بار از ترکیه به ایران با کامیون

مهم ترین نکته در قیمت دهی با کامیون زمان حمل بار می باشد، زیرا شرکت هایی هستند که هزینه های کمی از شما می گیرند اما تعداد کامیون پایینی دارند و عملا بار شما را به جای ۷ تا ۱۰ رو ۲۰ روزه تحویل می دهند.

کامیون ها ترک معمولا گران تر از کامیون های ایرانی می باشند و به طور معمول راحت تر در دسترس هستند. برای حمل بار بصورت گروپاژ (خرده بار) باید وزن حجم دقیق ارائه دهید اما برای کامیون دربست می توانید تا ۲۰ تن را بگیری کرد.

حمل نقل دریایی
حمل نقل دریایی

هزینه حمل دریایی

قیمت ها در حمل دریایی بر اساس کانتینرهای ۲۰، ۴۰ فوت یا خرده بار داده می شود. مهمترین نکته در حمل با کشتی این است که شما علاوه بر هزینه های ترخصیه باید وجه نقد دموراژ و چک تضمین برای بازگشت کانتینر هم ارائه دهید.

شیوه و هزینه پست به ترکیه

شما می توانید به جای ارسال لوازم با شرکت های حمل، بار خود را با پست به ترکیه ارسال کنید. اما دقت داشته باشید که بارهای کوچک و سبک خود را با پست بفرستید زیرا از لحاظ قیمتی پست برای بارهای سنگین بسیار گران می باشد.

اگر بخواهیم واضح تر بگوییم بارهایی که حداکثر یکی دو کیلو هستند را با پست بفرستید. یکی از نکات مثبت برای ارسال وسایل با پست این است که حمل و ترخیص را باهم انجام می دهند و شما درگیر ترخیص بار نمی شوید.

هزینه ارسال بسته پستی از ایران به ترکیه

گمرک ترکیه بشدت سختگیر است و اگر کالای شما غیرعادی باشد و شرکت نباشید نمی توان بار را ترخیص کرد.

با توجه به مشکلات زیادی که هنگام ارسال بسته های پستی برای شرکت های حمل ایجاد شده است شرکت مرلید هم از این پس امکان ارسال بارهای پستی را ندارد هیچگونه بسته ای اعم از اسناد و مدارک، گواهینامه، پاسپورت و هرچیز کاغذی را هم نمی تواند با پست به ترکیه بفرستد.یعنی حتی اگر یک کتاب هم داشته باشید نمی توانیم آنرا به ترکیه پست کنیم.

اما صرفا جهت اطلاع شما مدت زمان پست مدارک ۷ تا ۱۰ روز کاری می باشد.اسناد را درب منزل از شما می گیرند و درب مقصد به گیرنده تحویل می دهند.

هزینه پست مدارک به استانبول بر اساس قیمت دلار تغییر می کند.حدود قیمت ۱و نیم تا ۲ میلیون می باشد و بسته به شهرهای ترکیه فرق می کند.

فرودگاه ها و بنادر مهم ترکیه

مهم ترین بنادری که از ترکیه به ایران حمل بار دارند به شرح زیرمی باند.

  • بندر مرسین
  • بندر استانبول

فرودگاه های مهم ترکیه عبارتند از :

  • Istanbul Airport –IST
  • Antalya Airport –AYT
  • Ankara Airport –ESB
  • Izmir Airport –ADB
  • Adana Airport –ADA

 

پیام بگذارید

پرواترابر کلیه حقوق محفوظ است.